1
  • 3 yıl önce eklendi
Artpleks

ARTPLEKS

ARTPLEKS ışıksız tabela imalatı için kullanılan kabartma harf uygulamasıdır. Karpleks yapısı gereği ön yüzeyi pleksiden oluşmaktadır. Pleksiden oluşan malzeme 3mm pleksi’den üretilmektedir. Alt  zeminler ise 2 ve 4 cm oluşmaktadır.

Alt zeminleri dış mekan uyumlu sünger kauçuk karışımı (poliüretan) malzemeden üretilerek dış ve iç mekan uyumlu harfler ve kabartma logolar malzeme plakasından çıkmaktadır. Artpleks plakalar pleksi yüzey ve paslanmaz yüzeyden oluşmaktadır. Pleksi’den oluşan plakaların genişlik ve yükseklikleri 135*200 cm oluşmaktadır.

Paslanmaz alikor plakaları ise 120*200 cm oluşmaktadır. Cnc Router işlemesi ile harf ve logolar oluşmaktadır.

ARTPLESK Tabela Kullanım Alanları

Karpleks tabela kullanım alanları malzemenin dayanıklı yapısı gereği hem iç hem de dış mekan olarak kullanılmaktadır. Işıksız tabela konusunda folyo ve dijital baskı teknolojisi kullanılmadan etkili ve görsel anlamda göze hitap edecek karpleks tabela modeli ışıksız tabela ihtiyaçlarınızı en iyi çözüm olacaktır. Ofis, dış mekan, yönlendirme levha ve fuar standartlarında yoğunluk olarak kullanılmaktadır.

Kabartma harf, serigrafi, reklam tanıtım tabela zemini, sergi ve stand panoları, yönlendirme levhaları, iç ve dış mekan dekor uygulamalarında rahatlıkla ustalık gerektirmeden kullanılarak ARTPLEKS ile olağanüstü üç boyutlu etkileyici reklam uygulamaları yapılabilmektedir.

Ürün Özellikleri:
Eva köpük üzeri (Akrilik), pleksiglas anti aging anti – ultraviyole; su geçirmez, ayrışma yapmaz, çürüme yapmaz, kar ve yağmurdan etkilenmez. -20°C  +45°C dereceye kadar dayanıklıdır. Yağ geçirmez, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklıdır ve korozyon ses Emilimi ve ses yalıtımı, ısı yalıtımı ve ısı koruma özellikleri içerisinde barındırmaktadır.

Ürünün Avantajları:


ARTPLEX vinilly, branda, plexsiglas, policarbon, dekota, kompozit, panel, alüminyum ve mermer, cam ve ayna gibi bütün zeminlere yapışma özelliğine sahiptir. Derby, Blly, Silikon, Çekomastik, Epoksil, japon yapıştırıcı ve çift taraflı bant yapıştırma için kullanılabilir. El dekobajı, Deveboynu dekobajı ve CNC Router ile kesim yapılabilir

1

ARTPLEKSLacivert 2cm

1

Siyah Beyaz 4cm

1

Siyah 2cm

1

Gold Altın 4cm ARTPLEKS

1

Siyah Beyaz 2cm

Bize Soru Sorun

Bizimle iletişime geçmek ve soru sormak için iletişim butonuna tıklayınız.

İLETİŞİM

Telefon
WhatsApp

BİZ SİZİ ARAYALIM